نام فایل : روغن های سرخ کردنی 25 اسلاید (3)
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 25
حجم : 1502 کیلوبایت
دانشگاه آزاد اسلامیواحد ورامین
به نام خدا
نام استاد:سرکار خانم دکتر اسداللهی
روغن های سرخ کردنی
1 تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده
روغن
هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
1 انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
....
مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان