نام فایل : تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 37
حجم : 93 کیلوبایت
تغذیه در دوران بارداری
تهیه و ارائه: ملیحه علی آبادی
كارشناس ارشد تغذيه
مقدمه
از آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است, اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد.
یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران, تغذیه مادر باردار می باشد, زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته , تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده, تنها راه بر آوردن نیاز های انرژی و ساختاری او به واسطه جفت است.
مقدمه
جنین رشد بسیار سریعی دارد و وزن او از یک گرم در 8 هفتگی به 3200 گرم در هفته چهلم می رسد.
جنین برای چنین رشدی , احتیاج به انواع مواد مغذی دارد که باید از طریق تغذیه صحیح مادر تامین شود .
سوءتغذیه طولانی در دوران پیش از بارداری , می تواند باعث سوءتغذیه جنین شود و در نتیجه ممکن است که وزن نوزاد هنگام تولد از حداقل قابل قبول ( 2500 گرم) کمتر باشد.
عوامل خطرزا در مرحله شروع بارداری
سن کمتر از 18 یا بیشتر از 35 سال
محرومیت اقتصادی, اجتماعی یا فرهنگی
خرافات و باورهای نادرست غذایی
استعمال دخانیات به مقدار زیاد
اعتیاد به مواد مخدر و مصرف الکل
داشتن BMI بالاتر از 26 یا کمتر از 19.8در اولین ملاقات بارداری
سابقه بارداری های متعدد با فاصله کمتر از 3 سال از زایمان قبلی
....
مبلغ قابل پرداخت 48,850 تومان