را می توان پایه گذار علم تغذیه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بیستم در بسیاری در کشور ها مسئله ی کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخی دولتها برای اجرای این مسولیت به کاربرد علم تغذیه در برنامه ریزی های خود نقش مهمی دارند.<br>تعریف تغذیه :نام فایل : تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 37 اسلاید (3)
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 37
حجم : 89 کیلوبایت
به نام خداتاثیر عناصر سنگین بر تغذیه
استاد راهنما: آقای دکتر فتوت
مقدمه:
مبلغ قابل پرداخت 48,800 تومان