محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 616
  • بازدید دیروز : 1467
  • بازدید کل : 3661222

دانلود پاورپوینتتغذیه در 6 ماه دوم زندگی


دانلود پاورپوینتتغذیه در 6 ماه دوم زندگی

نام فایل : تغذیه در 6 ماه دوم زندگی

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 27

حجم : 261 کیلوبایت


تغذیه در 6 ماه دوم زندگی
همان طور که مشخص گردید، تغذیۀ انحصاری با شیر مادر در 6 ماه اول زندگی برای رشد و تکامل کودک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما از سن 6 ماهگی به بعد، شیرخوار علاوه بر شیر مادر به غذاهای سالم، مناسب، کم حجم و پر انرژی نیاز دارد. این غذاها در شیروع، غلظتی کمی بیشتر از شیر مادر دارند و به تدریج بر مقدار، غلظت و تنوع آنها افزوده می شود. البته در این مدت هم هنوز غذای اصلی شیرخوار، شیر مادر است. اما فقط و به طور انحصاری شیر مادر غذای وی نمی باشد؛ بلکه با استفاده از یک روش صحیح می‌باید مصرف غذاهای کمکی را آغاز نمود.
ویژگی های غذاهای کمکی
1- با حجم کم دارای بیشترین انرژی باشد.
2- نرم بوده، هضم آن آسان باشد.
3- قابل تهیه، در دسترس، ارزان و مناسب عادات غذایی خانواده باشد.
4- تازه، پاکیزه و بهداشتی تهیه گردد، به طور کامل پخته شود و بعد از خنک شدن مصرف شود (بقیۀ غذا در ظرف سرپوشیده و در جای خنک نگهداری شود).
5- امکان استفاده از آن در حجم کم و به دفعات وجود داشته باشد.

اصول تغذیۀ تکمیلی
حتماً از موادی استفاده شود که بعدها در سفرۀ خانواده وجود دارد.
بعد از تغذیۀ شیرخوار با شیر مادر، غذای کمکی به او داده شود و هرگز قبل و یا در فواصل تغذیه با شیر مادر از غذای کمکی استفاده نشود.
از یک نوع مادۀ غذایی ساده شروع شود و کم کم به مخلوطی از چند نوع افزایش یابد.
از یک قاشق مرباخوری شروع و به تدریج بر مقدار آن اضافه شود (به استثنای زردۀ تخم مرغ که به اندازه یک نخود شروع می شود).
مواد غذایی چه از نظر نوع و چه از نظر مقدار باید بتدریج به غذای شیرخوار اضافه شود.
بین اضافه کردن مواد غذایی مختلف 5 تا 7 روز فاصله باشد تا شیرخوار اول به یک غذا عادت کند، بعد غذای جدیدی به او داده شود. این کار باعث می شود که اگر ناسازگاری به یک ماده غذایی وجود داشته باشد شناخته شودو دستگاه گوارش شیرخوار نیز فرصت می یابد که به مواد غذایی عادت کند.
در شروع، غذاها باید نسبتاً رقیق و غلظت آنها کمی بیشتر از شیر مادر باشد و بتدریج بر غلظت آنها افزوده گردد. این کار به یاد گرفتن عمل جویدن کمک می کند.
تنوع در غذای کمکی رعایت شود.

نحوۀ شروع و ادامۀ غذای کمکی

غذای کمکی با فرنی آرد برنج شروع می شود (حساسیت شیرخوار به برنج کمتر است تا گندم). سپس در هفتۀ دوم می توان حریرۀ بادام را به رژیم غذایی کودک افزود. در دو هفتۀ آخر ماه هفتم می توان سوپ را به رژیم غذایی نوزاد افزود که این سوپ حاوی گوشت بدون چربی (که به ترتیب اولویت و ارجحیت شامل گوشت گوسفند، مرغ و گوساله می باشد)، برنج و هویج است. سپس هر 3 روز یکبار یک نوع سبزی به سوپ اضافه گردد؛ مانند جعفری، گشنیز، لوبیا سبز، کدو سبز، کرفس و .... ولی باید توجه داشت که سبزی در آخرین لحظات پخت سوپ، اضافه شود و اسفناج هم تا یک سالگی به سوپ اضافه نگردد. نباید به سوپ نمک، شکر یا چاشنی افزود. در ماه هشتم زردۀ تخم مرغ به رژیم غذایی شیرخوار اضافه می شود (تا زیر یک سال از مصرف سفیدۀ تخم مرغ توسط کودکان اجتناب شود).
....


مبلغ قابل پرداخت 49,800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 133

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما