نام فایل : شناخت مشكل ميز و صندلي غذا خوري
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 47
حجم : 89 کیلوبایت
شناخت مشكل (فصل اول)
1-1تعريف كليد واژه: مكاني براي استراحت، خوردن غذاهاي
fast food
در مدت زمان كوتاه براي رفع گرسنگي
1-2آناليز مقدار نياز:
مي توان گفت از اين ميز و صندلي شكل هاي مختلف در تمام مكان هايي كه
serve
غذا در آن صورت مي گيرد لازم و ضروري است و در مكاني همچون
fast food
نيز ضروري و حتمي است پس مي توان نتيجه گرفت يكي از مهمترين ابزار در يك
fast food
داشتن مكاني براي نشستن و جايي براي گذاشتن غذاشت.
و ساختن آن بستگي به انبوهي
fast food
ها و نياز كارفرمايان براي تنوع دادن در طرح و نقشه ي آن است اين ميز و صندلي با توجه به فضاي
fast food
ممكن است كوچك يا بزرگ و در طرح هاي بسيار متنوعي ساخته شود.
1-3- جايگاه محصول در بين محصول هاي هم تراز: در رديف اين ميز و صندلي ها ميتوان ميز و صندلي هاي رستوران ها- تالارها- هتل ها و كافي شاپ ها و تخت هايي كه در سفره خانه هاي سنتي براي
serve
غذا استفاده مي شود نام برد. نقطه تمايز ميز و صندلي هاي
fast food
با ديگر ميز و صندلي ها اشغال كمتر فضا و گستردگي فرم و طرح آن مي توان نام برد ميز و صندلي هاي
...
مبلغ قابل پرداخت 46,500 تومان