نام فایل : کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته 59 ص
فرمت : .docx
تعداد صفحه/اسلاید : 61
حجم : 11 مگابایت
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد کرج
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
موضوع :
کودهای بیولوژیک ازته و فسفاته
استادراهنما :
جناب آقای دکتر حبیبی
محقق:
بهار سهراب خانی
بهار 1387
تاثیر كودهای بيولوژيك
نقش عناصر غذايی در رشد و كيفيت گياهان زينتی
تاريخچه كودهاي بيولوژيك (كودهاي ميكروبي)
در دهه گذشته به دليل مصرف كودهاي شيميايي اثرات زيست محيطي متعددي از جمله انواع آلودگيهاي آب و خاك و مشكلاتي در خصوص سلامتي انسان و ديگر موجودات زنده به وجود آمد. سياست كشاورزي پايدار و توسعه پايدار كشاورزي، متخصصين را بر آن داشت كه هر چه بيشتر از موجودات زنده خاك در جهت تأمين نيازهاي غذايي گياه كمك بگيرند و بدينسان بود كه توليد كود بيولوژيك آغاز شد.
البته مصرف كودهاي بيولوژيك قدمت بسيار طولاني دارد. توليدكنندگان محصولات براي تقويت زمينهاي كشاورزي، گياه تيرهاي به نام لگومينوز را كشت ميكردند و معتقد بودند كه با كشت آن حاصلخيزي خاك افزايش پيدا ميكند. در نوشتههاي تاريخي كاشت گياه شبدر، باقلاي مصري و ... براي تقويت خاكها گزارش شده است.
كود بيولوژيك مواد نگهدارندهي ميكرو ارگانيزمهاي مفيد خاك ميباشند كه به طور متراكم و با تعداد بسيار زياد در يك محيط كشت توليد شدهاند. معمولاً به صورت بستهبندي قابل مصرف در اراضي كشاورزياند.
هدف از مصرف كودهاي بيولوژيك، تقويت حاصلخيزي خاك و تأمين نيازهاي غذايي گياه است، گر چه ممكن است اثرات مفيد ديگري داشته باشند.
نخستين كود بيولوژيك با نام تجارتي نيتراژين توليد شد كه در اواخر قرن نوزدهم مورد استفاده قرار گرفت و از آن تاريخ به بعد ساير كودهاي بيولوژيك ساخته شدند.
ارگانيزمهايي كه در توليد كودهاي بيولوژيك مورد استفاده قرار ميگيرند عمدتاً از خاك جداسازي ميشوند. در شرايط آزمايشگاه در محيطهاي كشت مخصوص تكثير و پرورش پيدا ميكنند و بعد به صورت پودرهاي بستهبندي شده و آماده، مصرف ميشوند.
...
مبلغ قابل پرداخت 49,500 تومان