نام فایل : پايهريزي-مقررات-پايشي-در-ccps-7ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 4
حجم : 3 مگابایت
اصل شماره چهار:
برقراري روشهاي پايشي
Estalilishment ot Monitiring
پايهريزي مقررات پايشي در
ccps
پايهريزي رويههايي براي استفاده از نتايج پايشي در تنظيم مراحل توليد و حفظ كنترل:
« پايش» انجام يك رشته مشاهدات يا سنجشهاي( اندازهگيري) برنامهريزي شده براي ارزيابي مهار يك منحاطرة بهداشتي در هر
ccp
و تهيه گزارش دقيق( پيوست ت) براي استفاده در مرحلة بعدي اجراي برنامة
HACCP
يعني « پژوهشي و مميزي» است. پايشي سه هدف عمدهاي را برآورده ميسازد: نخست آنكه پايشي براي اعمال مديريت بهداشتي مواد خوراكي به كمك سامانة
HACCP
لازم و ضروري است. اگر پايشي نشان دهد كه گرايشي به سمت از كنترل خارج شدن يك
CCP
وجود دارد. مثلاً فراتر رفتن از يك تراز مشخص( آرماني) آنگاه قبل از آنكه انحرافي بروز كند مي توان اصلاحي را براي برقراري دوباره كنترل در
CCP
به مورد اجرا گذارد. دوم آنكه پايشي براي تعيين اينكه چه موقع
CCP
از كنترل خارج شده و انحرافي در
CCP
بروز كرده است، مورد استفاده قرار ميگيرد. سوم آنكه پايشي سند مكتوبي براي استفاده در مرحلة پژوهشي و مميزي فراهم ميآورد.
...
مبلغ قابل پرداخت 46,000 تومان