نام فایل : اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 21
حجم : 124 کیلوبایت
استاد محترم: جناب آقای مهندس انصاریانگرد آورنده:حسین جدّی
اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی
موضوع:
تقدیم به: تمام عزیزانی که در این راه مرا یاری کرده انداز جمله جناب اقای مهندس انصاریانو استاد محترم جناب آقای مهندس وظیفه دوست
فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
1.تولید فشار بالا:
درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل
2.تجهیزات فشار بالا:
مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری 9000 اتمسفر- حداکثر درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد
.
3.شرح فرایند:
....
مبلغ قابل پرداخت 49,200 تومان