نام فایل : پرورش شتر مرغ 22 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 10
حجم : 10 مگابایت
جلسة بحث
موضوع: پرورش شتر مرغ
محقق: محمد عبدلي
مزيت هاي رقابتي صنعت پرورش شتر مرغ در ايران
تنوع شرايط اقليمي حاكم و موقعيت استراتژيك در ارتباط با شرايط منطقه اي
مقاومت در مقابل نوسانات دمايي و تحمل دامنه حرارت 15 تا 50+ درجه سانتي گراد
مقاومت زياد در مقابل شرايط اقليمي و سارگاري با شرايط نامساعد بياباني
تنوع مواد تغذيه اي
–
گياهي
ويژگيهاي تغذيه اي و ضريب تبديل غذايي نسبتاً مناسب با ميانگين (4،1)
وابستگي بسيار كم صنعت شتر مرغ به منابع وارداتي خارجي
مصرف ناچيز آب به علت خصوصيات ويژه
تأمين بخشي از پروتئين مورد نياز كشور
كيفيت منحصر به فرد محصولات آن از جمله گوشت شتر مرغ
يكي از كم چربي ترين و سالم ترين نمونه هاي گوشت قرمز
قابليت استفاده گوشت آن براي بيماران محروم از گوشت قرمز
كلسترول پايين (حدود 600 ميلي گرم در هر كيلوگرم)
چربي پايين (كمتر از 1/1 درصد در فيله يا استيك)
پروتئين بالا (بيش ار 20%)
نرمي و تردي استثنايي و واكنش مطلوب نسبت به ادويه جات
...
مبلغ قابل پرداخت 49,500 تومان