نام فایل : كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 76
حجم : 317 کیلوبایت
كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
مقدمه:
استخراج با حلال يكي از قديميترين روشهاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برميگردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روشهاي استخراجي نظير، سونيكيشن
1
، سوكسله
2
، استخراج با فاز جامد
1
-
Sonication
و استخراج مايع-مايع
2
-
Soxhlet
كه مدتها پيش ابداع شدهاند امروزه نيز به همان صورت قبلي جهت تهيه نمونه بكار ميروند. بعلاوه، روشهاي استخراج با حلالهاي مايع نظير سوكسله داراي محدوديتهاي مختلفي همچون آلودگي محيط زيست بدليل وجود حلالهاي دورريز، بازگيري ناقص نمونهها، وقت گير بودن فرآيند، مصرف زياد حلال و... هستند. بدينترتيب، محققان به فكر ابداع روش جديد استخراجي افتادند كه علاوه براينكه معايب فوق را نداشته باشد بلكه داراي مزاياي چندي نيز باشند. يكي ازاين روشها، استخراج با سيال فوق بحراني
3
(
SFE
)
است كه مزيتهاي بسياري دارد كه از مهمترين آنها ميتوانيم به كاهش زمان استخراج و عدم آلودگي محيط زيست اشاره كرد.
...
مبلغ قابل پرداخت 46,350 تومان