نام فایل : سمينار2
فرمت : .pptx
تعداد صفحه/اسلاید : 12
حجم : 137 کیلوبایت
موضوع:اثرت اصلاح كننده هاي متابوليكي روي صفات لاشه و كيفيت گوشت
استاد راهنما:دكتر اورنگ استقاومت
ارائه: فرهاد رضازاده
خلاصه:
نرخ رشد را افزايش داده وبازده خوراك خوردن را بهبود مي بخشد ولاشه كم چرب ولاغر وچاقي ناشي از چربي را كاهش مي دهند
بعضي اصلاح كننده هاي متابوليكي تاثيرات منفي قابل مشاهده ومحسوسي روي كيفيت گوشت ميگذارند مخصوصا هنگامي كه به مقدار توصيه شده استفاده نمي شوند.
ايمپلنتهاي استروئيدي آنابوليكي خيلي مؤثر وكاربردي اند
سوماتوتروپين وآگانوسيت هاي آزمايش شده دربهبود عملكرد رشد و لاغري لاشه خيلي مؤثرند.
سطوح مختلف ويتامينE براي بهبود رنگ گوشت سالم ماندن گوشت پس از كشتار گاو.بره ها وخوك كاملا مؤثرند.
.در حقيقت جيره غذايي بامكمل ويتامينA عاملي براي مرمري گوشت در گوساله هاي پرواري نيست
اخته كردن سالم اميدواركننده نشان داده است
اصلاح كننده هاي متابوليكي:
تركيباتي كه از طريق خوراك تزريق يا كاشت:
نرخ رشد وسودمندي خوراك را بهترمي كنند
درصد وزن لاشه را افزايش مي دهند و درصد بازده لاشه گوشت راافزايش مي دهند كيفيت واقعي گوشت را بهتر ميكنند
مدت سالم ماندگي را زياد فرم طبيعي و خوش خوراكي گوشت را بهتر ميكنند
استروئيدهاي آنابوليكي:
تليسه ها وگوساله هاي نر پرواري بيشترين واكنش را در برابر ايمپلنتهاي استروئيدي نشان ميدهند
استروئيدهاي آنابوليكي نرخ رشد را از 10- %20 افزايش ميدهند
تحقيقات زيادي وجود ندارد كه اثبات كند كاشتني هاي استروئيدي كيفيت يا خوش خوراكي را بهبود مي بخشند
....
مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان