نام فایل : زردآلو و خواص آن 19 اسلاید (2)
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 19
حجم : 1757 کیلوبایت
ارائه كننده:
شهرزاد شجاع حيدري
زمستان 87
موضوع :
زردآلو و خواص آن
مربوط به درس تنظيم خانواده و جمعيت
استاد ارجمند:
سركار خانم اكبري اوغاز
زردآلو و خواص آن
زرد آلو نام علمی: Prunus armeniaca) ) نام یکی از میوهها از خانواده گلسرخیان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است .
تولیدکنندگان زردآلو
کشورهای اصلی تولیدکننده زردآلو عبارتاند از ترکیه، ایران، ایتالیا، اسپانیا، یونان و آمریکا.
زردآلو؛ طلای تابستان
درخت زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد. هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد.
مواد مغذی موجود در زردآلو و اثرات مفید آنها :
....
مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان