نام فایل : روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع (3)
فرمت : .pptx
تعداد صفحه/اسلاید : 10
حجم : 107 کیلوبایت
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
استاد راهنما : مهندس خورشیدپور
ارائه دهنده : نفیسه دهقانی
اردیبهشت 88
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .
:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
....
مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان