محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 352
  • بازدید دیروز : 1712
  • بازدید کل : 3629433

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع (3)


پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع (3)

نام فایل : روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع (3)

فرمت : .pptx

تعداد صفحه/اسلاید : 10

حجم : 107 کیلوبایت


روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
استاد راهنما : مهندس خورشیدپور
ارائه دهنده : نفیسه دهقانی
اردیبهشت 88
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم


هیدرولیز نشاسته با اسید
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .

:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
....


مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 117

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما