محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 719
  • بازدید دیروز : 786
  • بازدید کل : 3601539

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) 22 اسلاید (3)


پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) 22 اسلاید (3)

نام فایل : خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) 22 اسلاید (3)

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 22

حجم : 2761 کیلوبایت


به نام خدا
موضوع :
خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)
مقدمه
خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند.
از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک فرآیند پیوسته شرح داده شده است.
لیمو در تایلند یک محصول کشاورزی اقتصادی است که برای بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.ترکیب با مواد غذایی ،استفاده دارویی بعنوان ضد سرطان،داروی تب بر،ااستفاده در کمبود ویتامین C وتصفیه خون کاربرد دارد مدت تولید لیمو بنا به دلایلی فقط 4 ماه است.بنابراین تولید پودر لیمو و استفاده از آن در تمام فصول سال امری توجیه پذیراست.


اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاء
این مقاله در ارتباط با خشک کردن انجمادی تحت خلاء در کارخانجات پودر لیمو است که بخشی از مهندسی مکانیک است ودر نتیجه وابسته به ترمودینامیک ،انتقال حرارت و مکانیک سیالات برای طراحی انجماد وسیستم خشک کردن انجمادی است.اصول خشک کردن انجمادی درارتباط با خروج آب و سایر مایعات از محصولات منجمد شده توسط تصعید در فشار کم(خلاء)ودمای زیر نقطه انجماد است که زمانی اتفاق می افتد که مایع منجمد شده مستقیما به فاز گاز تبدیل شده بدون عبور از فاز مایع .

پروسه خشک کردن انجمادی از 3 مرحله تشکیل شده است پیش انجماد،خشک کردن اولیه ، خشک کردن ثانویه
پیش انجماد: از آنجاییکه خشک کردن انجمادی یک تغییر فاز از فاز جامد به گاز است مواد خشک شونده به روش انجمادی باید در ابتدا به اندازه کافی منجمد شوند.روش پیش انجماد ودمای نهایی محصول منجمد شده می تواند در خشک کردن موفقیت آمیز محصولات موثر باشد.معمولا انجماد سریع باعث ایجاد کریستالهای یخ کوچک میشود که برای حفظ ساختار ماده غذایی موثر است اما کریستال ها کوچک بوده و مجاری خروج بخار را مسدود میکند.

انجماد آهسته تر باعث ایجاد کریستالهای بزرگتر شده وعوامل محدود کننده برای خروج بخار را درطی فرایند خشک کردن را کاهش میدهد.
دمای انجماد زیر دمای اتکتیک بوده و اغلب در دمای 10- درجه سانتیگراد انجام شده یا فشارهای کمتر از 2mm جیوه یا کمتر.
1-2-2خشک کردن اولیه : دارای 3 جزء ضروری در سیستم خشک کردن انجمادی است.
2-2-2 دما وفشار : بعد از انجماد محصولات شرایط باید به گونه ای برقرار باشد که رطوبت بتواند ازمحصول منجمد شده توسط تصعید خارج شود.این امر نیازمند کنترل دقیق دو پارامتر دما وفشار است.سرعت تصعید یخ از محصول منجمد
وابسته به اختلاف در فشار بخار محصولات با فشار
بخارمولد یخ است( جمع کننده سرما).
2-2-2 پمپ خلاء
....


مبلغ قابل پرداخت 48,850 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 208

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما