نام فایل : تولید آنزیمی شربت گلوکز 20 اسلاید (3)
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 20
حجم : 3612 کیلوبایت
بسمه تعالی تولید آنزیمی شربت گلوکز
نام استاد:جناب اقای دکتر خورشیدپور
عنوان:
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
آنزیم ها ومنابع آن
تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز
تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
خصوصیات رئولوژیکی
منابع نشاسته
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
روش اسیدی DE=55
بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود
امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
گلوکوآمیلاز-پلولاناز- آمیلازßوa
آنزیم ها ومنابع آن
آمیلاز باسیلوس سوبتیلیس-باسیلوس لیشنی فورمیس a
....
مبلغ قابل پرداخت 48,850 تومان