محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 500
  • بازدید دیروز : 786
  • بازدید کل : 3601320

پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی 30 اسلاید


پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی 30  اسلاید

نام فایل : بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی 30 اسلاید

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 30

حجم : 2123 کیلوبایت


تقدير و تشکر
استاد گرامی جناب آقای دکتر قويدل
استاد ارجمند جناب آقای دکتر قريشی
استاد بزرگوار جناب آقای دکتر جعفری صميمی

بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی
واحد فيروزكوه
ماريا فهيمی راد
محقق:
فرض تحقيق:
هدف تحقيق:
شناسايی و تعيين مزيت نسبی در گروه صنايع غذايی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخير
روش تحقيق:
در اين تحقيق از روش کاربردی مزيت نسبی آشکار شده که اولين بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است
ايران در توليد و صادرات اقلام گروه صنايع غذايی دارای مزيت نسبی است.
نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل
آدام اسميت: توجيه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسيم کار و تخصص بنيان نهاد.

ديويد ريکاردو: مزيت نسبی را در چهار چوب نظريه ارزش- کار ارائه کرد.

....


مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 130

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما