نام فایل : بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی 30 اسلاید
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 30
حجم : 2123 کیلوبایت
تقدير و تشکر
استاد گرامی جناب آقای دکتر قويدل
استاد ارجمند جناب آقای دکتر قريشی
استاد بزرگوار جناب آقای دکتر جعفری صميمی
بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی
واحد فيروزكوه
ماريا فهيمی راد
محقق:
فرض تحقيق:
هدف تحقيق:
شناسايی و تعيين مزيت نسبی در گروه صنايع غذايی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخير
روش تحقيق:
در اين تحقيق از روش کاربردی مزيت نسبی آشکار شده که اولين بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است
ايران در توليد و صادرات اقلام گروه صنايع غذايی دارای مزيت نسبی است.
نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل
آدام اسميت: توجيه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسيم کار و تخصص بنيان نهاد.
ديويد ريکاردو: مزيت نسبی را در چهار چوب نظريه ارزش- کار ارائه کرد.
....
مبلغ قابل پرداخت 49,000 تومان