نام فایل : بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 149 کیلوبایت
بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا
ليدا جهانيان
1
دانشجوي كارشناسي ارشد دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران
، سيد علي مرتضوي
2
استاد دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد
، محسن بركتين
3
دكتراي طعم از استراليا
و زهره حميدي اصفهاني
4
استاديار دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران
چکيده
محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد
.
در اين پژوهش سعي گرديد كه خواص عملکردي پروتئين سويا توسط دو صمغ زانتان و کاراگينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و کاراجينان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفتهاي حجم سرم، حجم رسوب و ضريب حلاليت نيتروژن مورد ارزيابي قرار گرفت
.
...
مبلغ قابل پرداخت 47,300 تومان