محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 803
  • بازدید دیروز : 1235
  • بازدید کل : 3627062

بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص


بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص

نام فایل : بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 15

حجم : 149 کیلوبایت


بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا
ليدا جهانيان
1
دانشجوي كارشناسي ارشد دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران

، سيد علي مرتضوي
2
استاد دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد
، محسن بركتين
3
دكتراي طعم از استراليا

و زهره حميدي اصفهاني
4
استاديار دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران
چکيده
محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد
.
در اين پژوهش سعي گرديد كه خواص عملکردي پروتئين سويا توسط دو صمغ زانتان و کاراگينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و کاراجينان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفت‌هاي حجم سرم، حجم رسوب و ضريب حلاليت نيتروژن مورد ارزيابي قرار گرفت
.

...


مبلغ قابل پرداخت 47,300 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 72

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما